Jdi na obsah Jdi na menu
 


Metin 2

 

Metin2 je Orientální akční 3D MMORPG (Massive-Multiplayer Online Role-Playing Game). Hrají zde proti sobě tři nepřátelské říše na obrovském kontinentu, rozděleném do mnoha desítek menších map. Na účtě můžete mít maximálně čtyři postavy. Postavy mohou být pohlaví muž nebo žena a na výběr máte dva vzhledy. Postava může mít čtyři druhy povolání, kde se každé povolání dělí na další dvě hned na páté úrovni. 

Třídy postav:
Ninja - Profecionální bojovník ovládající dýku, meč i luk a šíp. V boji je velmi rychlý a obratný. Postava mířená spíše k sólo boji (ne proti moc nepřátelům, ikdyž to dokáže hravě také). Náročnost na umění ovládání postavy je vyšší a chce to znát hru i pohyby postavy.
Sura - Kouzelník používající černou magii k tomu, aby se stal co nejsilnějším a jeho nepřítel co nejslabším. Navíc jeho magické rány jsou mnohdy velmi silné. Náročnost na umění ovládání postavy je podobná jako u ninjy.
Šaman - Postava ovládající buď moc draka nebo majíc léčivé schopnosti. Vyznačuje se vysokou inteligencí a slabší obranou. Využívá buffů - pomocných podporných kouzel ke zvýšení svojí moci. Náročnost na umění ovládání postavy je trochu menší než u ninjy, ovšem šaman léčitel je postava náročnější než šaman s dračí mocí.
Válečník - Silný svalovitý bojovník, který svými ranami doslova roztříská vše co mu přijde pod ruce. Náročností se zařazuje jako nejméně náročná postava a dokáže se s ním protlouct opravdu téměř každý. 

89_1283953383.png


Říše:
Schinsoo - Říše zaměřená především na obchod. Jejich cílem je probojovat se skrze nebezpečné stezky a obnovit klid na cestách pro obchodníky.
Chunjo - Jejich předností je oddanost bohu. Věří že jednou díky svojí síle ovládnou celý kontinent a nastolí tak víru i pořádek v celé zemi.
Jinno - Bojovníci a dobří válečníci. Snaží se efektivně využít všechnu sílu, ať temnou nebo dobrou k ovládnucí celého kontinentu. Nezajímají je problémy způsobené kameny metin. Jsou bojechtiví a zuřiví. 

mappametin2deneb.jpg

Možnosti hráče:
Může zabíjet příšery, kterých jsou v okolí tisíce, plnit úkoly od různých NPCtěžit rudyrybařit,vylepšovat si svou výzbroj. Toto všechno je nemalá součást hry. Zabíjením příšer získává hráč body zkušeností, které v určitém počtu zvýší hráčův level - úroveň. Plněním úkolů získává hráč nejen zkušenostní body, ale také vzácné předměty. Svou výbavu (zbraň, zbroj, šperky) si může u mnohýchNPC vylepšovat. K nejlepším stupním vylepšování potřebuje hráč perly z ryb, které chytá rybařením. Některé ryby dávají perly, jiné přidávájí hráči další možnosti do hry (větší pohyb, výdrž, rychlejší běh a podobně). K ještě lepšímu vylepšení pak slouží vzácné kameny, které se dají získat pouze těžbou vzácných rud, které se vyskytují téměř po celém kontinentu, a následným přetavením u cechovních npc. Tímto vším se hráč zdokonaluje. Hráč se také může zapojit do skupin, kdy společně s ostatními hráči proti někomu bojuje. Hráč může založit nebo být členem cechu, se kterým může s hráči podnikat různé akce. 

683_1286990231.png


Pohyb:
Máte na výběr z mnoha možností. Buď běháte po svých a svou rychlost zvyšujete různými elixíry nebo grilovanými rybami a nebo k pohybu používáte zvíře. Na výběr máte hned mnoho možností. Základní možsnot je koně, kterého si buď zapůjčíte (poníka), který je ovšem jen na deset minut a potřebujete jezdecký lístek. Nebo si koně vycvičíte a vytrénujete z něj válečného nebo bojovéhokoně. Další možností je pořídit si jezdecké zvíře, které má mnohdy lepší vlastnosti než kůň, ale zase je dražší a dá se získat pouze v instancích (mapách) s přístupem lvl 75 a více nebo v itemshopu. Jak kůň tak jezdecká zvířata zvyšují hráči obranu i rychlost pohybu. Jezdecká zvířata mají bonusů více a mnohem větší jsou hodnoty těchto bonusů než u koně. 


Příšery:
Příšery se rozdělují na dvě hlavní kategorie. První kategorií jsou různě zohavené podviné bytosti. Většina příšer (nepřátel) je pojena do skupin po třech až čtyř různých příšer. Všechny příšery pojené do skupiny mají závislost na své rase (zvíře se zvířaty, pololidé s pololidmi a podobně). Bossové nebo jejich podřízení se vyskytují buď samostatně nebo v mnohočlené skupině tech nejzlejších příšer jeho rasy a nebo se vyskytují samostatně, ale postupně z nich vylézají další a další příšery.
Druhou kategorií jsou kameny Metin. Jsou to zlo přinášející kameny, které vypadjí celkem klidně, ale jen do doby, než se jich někdo dotkne. Poté ze sebe chrlí hromady nepřátel dokud je někdo nezničí. 

4e98fae346_79457666_o2.jpg

Boj s příšerami (PvM):
Na boj s příšerami je mnohdy dobré vlastnit jezdecké zvíře, urychluje rychlost útoku a také zvětšuje obranu. Boj s příšerami není lehký. V některých mapách jsou příšery agresivní a útočí z velké dálky všechny skupiny ke kterým se jen přiblížíte. Zabít se dá úplně vše co má červené jméno. 

 

b9175166c80e99254e158f4d236fad.jpg


Boj s hráči (PvP):
Hráči spolu mohou bojovat dvojím způsobem. Hráči stejných říší musí druhého požádat o souboj a poté se navzájem pomlátit. Hráči z různých říší proti sobě bojují automaticky bez potřeby vyzvání (mají fialově zbarvená jména a lze na ně útočit mimo demilitarizovaná místa - náměstí, teleporty).
K boji mezi hráči je možno využít arénu ve které nelze používat elixíry na doplňování života. K boji mezi cechy lze využít cechovních map. Mezi říšemi se pak dá bojovat v hradech nebo v mapách válek říší. Nefyzický boj mezi hráči umožňuje soutěž OX

 

pagexr.jpgmatin2inforumdasnet.jpg

 http://www.Metin2.cz/

 

Malá rada do začátku jak začít :)

 

Náhledy fotografií ze složky fotky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář