Jdi na obsah Jdi na menu
 


Avengers

 

 

241997_8.jpg

 

 

Režie:Joss Whedon

Hudba:

  Alan Silvestri

Hrají:Robert Downey Jr.Jeremy RennerScarlett JohanssonChris EvansSamuel L. Jackson,Chris HemsworthMark RuffaloClark GreggLou FerrignoTom HiddlestonCobie Smulders,Paul BettanyGwyneth PaltrowStellan SkarsgårdJenny AgutterEnver GjokajWalter PerezStan LeeAlexis DenisofAshley JohnsonPowers BootheHarry Dean Stanton

 

 

  •  Marvel Studios uvádí super hrdinský tým všech dob Avengers, ve kterém se přestaví ikoničtí super hrdinové – Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.H.I.E.L.D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor po celém světě. (oficiální text distributora)
  • The Avengers - Mstitelé jsou skupinou nejznámějších komiksových superhrdinů, kteří spojují své síly a bojují bok po boku proti zlu. Ve filmu režírovaném Josem Whedonem se kladných rolí ujali Robert Downey Jr. (Iron Man), Jeremy Renner (Hawkeye), Chris Evans (Kapitán Amerika), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Hulk), Scarlett Johanson (Černá vdova) a Samuel L. Jackson (Nick Fury).
  •  

 

Děj

Thorův bratr Loki se spojí s vůdcem mimozemské rasy zvané Chitauri, aby společně dobyli Zemi. Loki jim za pomoc slíbil Tesseract, zdroj neomezené energie. Ředitel agentury S.H.I.E.L.D. Nick Fury a jeho zástupce agentka Hillová, jsou svědky krádeže Tesseractu, který se nacházel v držení agentury. Loki ovládne mysl vědce Dr. Erika Selviga a agenta Clintona Bartona (Hawkeye), které tím přinutí ke spolupráci.

Jako odpověď Fury zaktivuje "program Avengers". Postupně s pomocí agentky Natashy Romanovové (Black Widow) naverbují Dr. Bruce Bannera (Hulk), Tonyho Starka (Iron Man), Stevena Rogerse (Captain America) a Thora.

Loki se ve Stuttgartu v Německu pokusí ukrást iridium na stabilizování Tesseractu. Tam se mu postaví Black Widow, Iron Man a Captain America. Lokiho zatknou, ale mezitím Hawkeye již odnese iridium. Při transportu na ústředí S.H.I.E.L.D.u Thor osvobodí svého adoptivního bratra a pokusí se mu jeho plán rozmluvit. Po konfrontaci se Starkem a Rogersem souhlasí s převozem Lokiho na ústředí. Loki je uvězněn a Banner se Starkem se snaží nalézt Tesseract.

Lokimu se postupně povede rozhádat Avengers tak, že si nevšimnou hrozícího útoku, který vede k osvobození Lokiho. Black Widow se však podaří probudit Hawkeye z Lokiho moci.

Mezitím Dr. Erik Selvig sestavil přístroj na otevření mezidimenzní brány, kterou poté na Lokiho rozkaz na Zemi dorazila armáda Chitaurů. Ve finální bitvě se jim Avengers společně postaví a zvítězí.

Po bitvě je americká vláda znepokojena mocí Avengers a chce je mít pevně pod kontrolou. Ochranou ruku nad nimi však drží Fury. Thor se s poraženým Lokim vrátí na Asgard.

Závěrečná scéna otevírá prostor k pokračování, kdy se objevuje nový nepřítel Thanos.

 

Trailer

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky fotky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář