Jdi na obsah Jdi na menu
 


Iron Man 3

 Iron Man 3 

 

iron-man-3-official-hd.jpg

Ve filmu společnosti Marvel Studios Iron Man 3 je svérázný, ale geniální průmyslník Tony Stark / Iron Man nucen čelit nepříteli, jehož dosah nezná hranic. Když je rukou nepřítele připraven o vše, čeho si v životě cení, vydá se Stark na pouť s cílem nalézt toho, kdo je za jeho utrpení zodpovědný. Na každém jejím kroku bude nucen prokázat své odhodlání a sílu vůle. Zahnán do kouta bude nucen přežít pouze prostřednictvím svých vynálezům a při ochraně svých nejbližších se bude moci spolehnout jen na svou geniální mysl a své instinkty. Při své odvetě současně objevuje odpověď na otázku, která ho ve skrytu duše dlouho sužovala: je on sám pouhou součástí svého obleku, nebo je oblek pouze součástí jeho samého?

 

60a2415e0df2d13dbffcdfe5d4b90772.jpg

 

Před pěti lety jsme se s Iron Manem potkali poprvé. Oproti jiným komiksovým superhrdinům nedisponoval žádnými nadpřirozenými schopnostmi, způsobenými silou z jiné planety, radioaktivním pavoučím kousnutím nebo samovolnými genetickými mutacemi. Své protivníky odzbrojoval geniálním mozkem, suchými hláškami a využitím v praxi získaných zkušeností s výrobou a prodejem ultramoderních zbraní a vojenských technologií.

 

TRAILER 

Více na: http://avmania.e15.cz/iron-man-3-recenze-filmu#utm_medium=selfpromo&utm_source=avmania&utm_campaign=copylink

 

Náhledy fotografií ze složky fotky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Free XEvil Demo is decoding 99% types of captchas

Mashapride,13. 12. 2017 16:08

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.